Danmarks nærmaste vintersportssted er lukket

Kun 3,5 time fra Øresundsbroen ligger Sydsveriges største skianlæg med 8 lifte og 11 pister, fra børnevenlig grøn til udfordrende sort. Et fuldautomatisk snekanonsystem og GPS-styrede pistemaskiner sørger for, at pisterne er i topklasse.

På Isaberg kan du leje ski, gå på skiskole, spise på pisterne og bo i 74 hyggelige bjerghytter eller på den 4-stjernede campingplads. Ligesom i bjergene, bare meget tættere på.

Brug din fritid på pisterne og i hytten, ikke i bilen på vej dertil!

Hyggelige hytter

I vores hyggelige hytteby kan du vælge mellem hytter fra 36 til 157 m², 4 til 12 sengepladser. Vælg det serviceniveau, der passer til dig og dit budget ved at booke hytten med selvforplejning eller fuld hotelservice!

gondoles

Öppna liftar:

0/8
skidåkare

Öppna pister:

0/12
temperatur

Lufttemp toppen:

snöflinga

Snödjup backar:

0 cm

Book kort uge - 50% rabat

Når du booker ophold søndag–torsdag udvalgte uger så byder vi på 50% rabat på skipas og skileje i fire dage!

Rodel Vinter 1

Når benene bliver trætte...

Er fødderne blevet lidt ømme og de utrænede ben lidt trætte? Eller det er bare tid til lidt forandring på skiferien. Så kan du prøve vores 950 meter super populære kælkebane - en fartfest ned ad bjerget uden ski, for alle aldre. Og der er åben hele året rundt.

Opdag Isaberg

Med pister for hele familien

På Isaberg er der pister for hele familien og hele skikarrieren. Børneområdet er bredt og har en passende hældning, rutsjebanen er sikker selv for små. Den dødsforagtende teenager tager 6-stoleliften til toppen og den sorte slalombakke i to sving ned ad bakke.

Snowboardkille 1

På skiskolen bliver alle en bedre skiløber

Barn eller voksen, begynder eller gammel skibums. Vores instruktører hjælper dig med at udvikle dig i grupper eller på privattimer.

Hyggelige grillhytter på bjerget

Flere steder i skiområdet er der grillhytter, som du kan booke som samlings- og hvilehytte for hele banden (op til 15 personer). Perfekt kombination af hvileplads og spisestue, når benene er ømme. Brænde medfølger!

Vinglas Och Pizza

Hent pizza eller retter fra vores à la carte menu

Bestil nemt via nettet, hvor du betaler med kort og vælger tidspunkt for afhentning. Det er også fint at ringe din ordre ind på 0370-33 97 50.

Roupéz skidshop

Tilmeld dig Isabergs nyhedsbrev

Vær på forkant med de seneste nyheder og deltag i vores tilbud!

Oplev Isaberg i et 360° perspektiv.

Gå rundt i vores anlæg og hele liftsystemet uden at løfte mere end en finger.