Fair Enough - vildmarksmässa på Isaberg 25-27 april

2014-02-04

För elfte året i rad slår OutNorth upp portarna till sin stora vildmarksmässa Fair Enough. Dock inte i Bodafors utan här på Isaberg. Same, same but different. Vi utlovar spännande produktnyheter, intressanta seminarier, mässerbjudanden och aktiviteter.

Fair Enough Logo 2104 770X500
Den utlovar ett evenemang för alla som har valt ett aktivit uteliv, oavsett om det är vandring, klättring, skidor, cykel etc. Besökarna har fri tillgång till aktiviteter, seminarier och produkttestning.

Som vanligt kör vi fredag, lördag & söndag. Som tidigare år kommer det att finnas aktiviteter runt och kring mässbyggnaden, bland annat prova-på-paddling i Algutstorpasjön. Precis som tidigare kommer det finnas en mängd intressanta och spännande föredragshållare att lyssna på och inspireras av. Och sist men inte minst: en massa leverantörer på plats med finfina prylar och mässerbjudanden.

Boende erbjuds i vår stugby på gångavstånd till mässan och centralbyggnaden. Boka stuga på 0370-339300.

För dig som är sugen på att förlänga mässhelgen med lite extra semester så erbjuder trakterna kring Isaberg och Hestra finfin vandring, sjysta stigar för MTB-entusiasten, höghöjdsbanan Isaberg Tree Top Adventure och dessutom en älgpark! Inte dumt alls, faktiskt. Och för dig som inte riktigt vet var Isaberg ligger så är det nästgårds 33027 Hestra eller ett något längre stenkast från Gislaved. Närmare bestämt 380 km från Kungliga Hufvudstaden, 120 km från Göteborg eller 240 km från Malmö.